Triunghiuri cu cascaval

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2012 | 5870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • faina
  • 2 linguri margarina/unt
  • 1 lingurita sare
  • 40 g cascaval delaco ras
  • 150 ml lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • Pentru deasupra:
  • 2 linguri lapte
  • cascaval ras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu cascaval:

Intr-un castron punem sarea, margarina,1 lingurita praf de copt stins cu 150 ml lapte, cascavalul si faina cat cuprinde.

Intindem coca de 2-3 cm grosime, o taiem in tringhiuri si fiecare triunghi il umezim cu lapte si presaram cascaval ras.

Triunghiurile se pun intr-o tava unsa cu unt,apoi la cuptor pana se rumenesc,20-30min.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

adry88 1

28.10.2012, 10:17

tare bune

marcela1979 1

28.10.2012, 11:40

foarte bune

Bya Ralu 1

28.10.2012, 15:02

ce apetisante sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rasucele cu cascaval si chimen